MenuClose

Menu

Menu zmienia się codziennie

Codziennie kucharz układa menu dostosowując je do pogody, Gości hotelowych, pory roku, dostępności składników. Daje nam to możliwość serwowania zawsze świeżych propozycji. W wysokim sezonie (zima, lato) nasze menu dzielimy na dni w których jest temat przewodni. Mamy zatem dzień Pstrąga, Makaronów, Risotto, Pizza Day oraz specjalny dzień z mięsem w roli głównej. W wybrane dni serwujemy krewetki i owoce morza.

Specjalnością kuchni są pasty. Makaron gotowany jest na bieżąco a pasty podawane są w kilka sekund po ściągnięciu z ognia.

Pracujemy na oryginalnych włoskich makaronach jajecznych.

Naszymi ulubionymi makaronami są:

Paglia i Fieno co znaczy „Słoma i Siano” makaron dwukolorowy
Spaghetti klasyczny makaron cienkie nitki w wersji zarówno pszennej jak i razowej
Bucatini – grube spaghetti z dziurką
Orecchiette – ręcznie wyrabiany makaron w kształcie muszelki (serwowany do pstrąga)

Makarony serwujemy w 3 rodzajach:

Verde Erbe – menu zielone z dużą ilością ziół i warzyw
Bianca Salse e Foramaggi – menu białe z propozycją potraw włoskich z dodatkiem jasnych sosów i serów
Rossa Peperoncino – menu czerwone z ostrą papryczka peperoncino

Special offers

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close