MenuZamknij

Menu

Menu zmienia się codziennie

Codziennie kucharz układa menu dostosowując je do pogody, Gości hotelowych, pory roku, dostępności składników. Daje nam to możliwość serwowania zawsze świeżych propozycji. W wysokim sezonie (zima, lato) nasze menu dzielimy na dni w których jest temat przewodni. Mamy zatem dzień Pstrąga, Makaronów, Risotto, Pizza Day oraz specjalny dzień z mięsem w roli głównej. W wybrane dni serwujemy krewetki i owoce morza.

Specjalnością kuchni są pasty. Makaron gotowany jest na bieżąco a pasty podawane są w kilka sekund po ściągnięciu z ognia.

Pracujemy na oryginalnych włoskich makaronach jajecznych.

Naszymi ulubionymi makaronami są:

Paglia i Fieno co znaczy „Słoma i Siano” makaron dwukolorowy
Spaghetti klasyczny makaron cienkie nitki w wersji zarówno pszennej jak i razowej
Bucatini – grube spaghetti z dziurką
Orecchiette – ręcznie wyrabiany makaron w kształcie muszelki (serwowany do pstrąga)

Makarony serwujemy w 3 rodzajach:

Verde Erbe – menu zielone z dużą ilością ziół i warzyw
Bianca Salse e Foramaggi – menu białe z propozycją potraw włoskich z dodatkiem jasnych sosów i serów
Rossa Peperoncino – menu czerwone z ostrą papryczka peperoncino

Oferty specjalne

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij